Aanpassing voorschotbedrag stookkosten bij blokverwarming

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2023Aanpassing voorschotbedrag stookkosten bij blokverwarming

Deel deze pagina op

Aanpassing voorschotbedrag stookkosten bij blokverwarming

02 maart 2023

In februari hebben we onze huurders met blokverwarming persoonlijk geïnformeerd over het nieuwe voorschotbedrag voor de stookkosten (warmte, gas en/of elektriciteit) vanwege de Regeling tijdelijke tegemoetkoming.

Verhoging stookkosten bij blokverwarming

Onduidelijkheid over de brief 
In de brief stond een passend voorschotbedrag aangegeven bij uw verbruik of op basis van de 65% prijsstijging als u nog geen stookkosten afrekening heeft gekregen over een heel jaar. Was u het niet eens met het voorstel dan kon u bezwaar maken via het bijgeleverde formulier. 

Bezwaar tegen deze aanpassing?
Vul dan het formulier “Bezwaar voorschot wijziging” in. Dit formulier kunt u mailen naar info@dewoningstichting.nl, per post verzenden naar onderstaand antwoordnummer (geen postzegel nodig) of afgeven aan de balie op ons kantoor. 
De Woningstichting
Antwoordnummer 102
6700 VB Wageningen

Eerste huurbetaling met nieuwe voorschotbedrag 
Als u geen bezwaar heeft gemaakt hebben we het nieuwe voorschotbedrag meegenomen bij de huurafschrijving van maart. Hierdoor kan het zijn dat uw afschrijving hoger is dan verwacht. 

Energie besparen?
Wilt u energie besparen? Dan denken we samen met de gemeente Wageningen graag met u mee. Er zijn verschillende acties opgezet om u hierbij te ondersteunen. Voor meer informatie ga naar www.wageningenbespaart.nl of bekijk onze speciale energiepagina.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen. Mocht u hierna nog vragen hebben? Neem dan contact op met de team Finance via telefoonnummer 0800 – 0317, keuze 2. Of stuur een e-mail naar info@dewoningstichting.nl.