Zonnepanelen (laten) plaatsen

U bevindt zich hier: HomeIk ben huurder Zonnepanelen (laten) plaatsen

Deel deze pagina op

Zonnepanelen (laten) plaatsen

Zonnepanelen: uw eigen energiefabriek. Met zonnepanelen op het dak van uw woning wekt u uw eigen stroom op! U hoeft dan minder stroom van uw energieleverancier af te nemen. Dat scheelt aanzienlijk in uw maandelijkse energiekosten.

zonnepanelen aanvragen?

Steeds meer mensen vinden het ook belangrijkom zelf schone stroom op te wekken en minder afhankelijk te zijn van (stijgende) energieprijzen. Afhankelijk van de grootte van het dak van uw woning en uw stroomverbruik is het zelfs mogelijk om helemaal in uw eigen stroomverbruik te voorzien.

Plaatsing van zonnepanelen bij (groot) onderhoud 
Bij groot onderhoud bieden wij de mogelijkheid zonnepanelen te plaatsen. Dat kan tegen een beperkte huurverhoging, die u snel weer terugverdient omdat u minder betaalt aan het energiebedrijf. Het moet wel technisch mogelijk en verantwoord zijn om zonnepanelen aan te brengen. Wilt u niet wachten op het groot onderhoud? U kunt ons ook vragen om de zonnepanelen eerder te plaatsen. Klik hier, om uw aanvraag te starten.

Zelf (laten) doen, vraag naar de mogelijkheden
Wilt u zelf zonnepanelen (laten) aanbrengen? Dat kan, laat dit dan wel doen door een erkend gecertificeerd bedrijf. Kiest u voor deze optie, dan kunnen wij u hierin adviseren en ondersteunen. Aan het zelf plaatsen van zonnepanelen zijn spelregels verbonden (zie hiervoor onze folder). Ons advies is om het niet zelf te doen. Het aanbrengen van zonnepanelen is namelijk specialistisch werk. Als dit ondeskundig gebeurt, kan er schade ontstaan. De verzekeringsmaatschappijkan het u bij aantoonbare ondeskundigheid heel lastig maken.

Rekenvoorbeeld
Dit rekenvoorbeeld geeft u een indruk van wat het plaatsen van zonnepanelen kan betekenen voor uw woonlasten. Let op, iedere situatie is anders. Het verschilt bijvoorbeeld per woning hoeveel panelen er op het dak passen, hoeveel schaduw er op het dak valt of hoe groot het energieverbruik van de bewonersis. Wij geven u daarom graag een advies op maat voor uw eigen situatie.

Woonlasten zonder zonnepanelen Woonlasten met zonnepanelen
Huur 560 580
Maandelijkse energienota 160 120 - 130 *
TOTAAL 720 700 - 710