Privacy

U bevindt zich hier: HomePrivacy

Deel deze pagina op

Privacy

Privacy is niet zomaar iets, het is een grondrecht. Wij hechten dan ook veel waarde aan het beschermen van uw persoonsgegevens. U kunt erop vertrouwen dat uw privacy bij ons in goede handen is.

Wij vinden dat u altijd hoort te weten welke persoonsgegevens wij van u verzamelen en wat wij ermee doen. En dat u makkelijk en snel inzicht kunt krijgen in deze gegevens. 
De wet Algemene Verordening Gegevensbescherming geldt sinds 25 mei 2018. Om te zorgen voor meer transparantie en meer gemak hebben wij onze Privacy verklaring aangepast. 

Lees hier onze Privacy verklaring, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Privacy verklaring

Camera statement de Woningstichting
Voor de veiligheid van medewerkers en/of bewoners gebruiken we in sommige gevallen beveiligingscamera’s. U leest hier meer over in ons camera statement.

Camera’s van huurders. Wat mag wel en wat mag niet?
Camera’s aan huis of cameradeurbellen komen steeds vaker voor. Maar wat zijn nu de eisen vanuit de wetgeving en onder welke voorwaarden mag een huurder camera’s ophangen? Lees hier meer over de voorwaarden voor het plaatsen van camera's voor huurders. Hierin zijn de voorwaarden toegelicht waaronder volgens de AVG en de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Bewoners zijn er zelf verantwoordelijk voor dat de voorwaarden worden nageleefd.