Nieuwe Website Huiswaarts.nu: Huiswaarts.mijndak.nl

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2023 Nieuwe Website Huiswaarts.nu: Huiswaarts.mijndak.nl

Deel deze pagina op

Nieuwe Website Huiswaarts.nu: Huiswaarts.mijndak.nl

09 november 2023

Huiswaarts.nu krijgt binnenkort een nieuwe website: huiswaarts.mijndak.nl. Gebruikers van de DAK app zullen zich meteen thuis voelen, aangezien de nieuwe website sterk lijkt op de app. De officiële onthulling laat nog even op zich wachten, maar op huiswaarts.nu kunt u nu al kijken hoe het er straks uit komt te zien.

Huiswaarts wordt Dak

Wat kunt u verwachten?

  1. Kaartweergave: De meest gevraagde functie, een overzichtelijke kaart met de locaties van beschikbare woningen, wordt nu geïntegreerd. Met één klik op de kaart ziet u direct over welke woning het gaat.
  2. Ingelogd blijven: Voor het gemak kunt u ervoor kiezen om ingelogd te blijven. Bij uw volgende bezoek ziet u meteen uw persoonlijke woningaanbod, waardoor het zoeken nog eenvoudiger wordt.
  3. Aanbiedingsproces: Het mysterie rondom het aanbiedingsproces is verleden tijd. De nieuwe website leidt u stap voor stap door het proces, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw woningaanvraag.
  4. Berichtencentrum: Blijf op de hoogte van belangrijk nieuws met het nieuwe berichtencentrum. Ontvang meldingen over nieuw aanbod en andere relevante informatie direct op één plek.
  5. Profielupgrade: Uw persoonlijke profielpagina is overzichtelijker. Pas eenvoudig uw gegevens aan en ontvang woningaanbod dat perfect bij u past.
  6. Woonwenswizard: Definieer uw woonwensen in slechts 6 stappen met de Woonwenswizard. Het systeem sorteert automatisch woningen op basis van uw voorkeuren, waardoor u sneller uw ideale woning vindt.
  7. Informatiepagina: Voor eventuele vragen is er een uitgebreide informatiepagina beschikbaar. Een slimme zoekbalk en handige onderwerpen maken het eenvoudig om snel antwoorden te vinden.

De vernieuwing belooft gebruikersvriendelijkheid en een verfrissende ervaring voor woningzoekenden op Huiswaarts.nu. Binnenkort kun u zelf de nieuwe mogelijkheden ontdekken op huiswaarts.mijndak.nl.