De afschrijving van de huur voor februari vindt per ongeluk plaats op 26 januari

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2024De afschrijving van de huur voor februari vindt per ongeluk plaats op 26 januari

Deel deze pagina op

De afschrijving van de huur voor februari vindt per ongeluk plaats op 26 januari

24 januari 2024

Vanaf januari zijn we overgestapt naar een ander systeem en bij het automatisch afschrijven van de huur van februari is er helaas iets niet goed gegaan. Maandelijks schrijven we automatisch de huur af op de 1ste, de 15e of de 25ste van de maand. Bij alle huurders waar wij de huur automatisch afschrijven, is de afschrijfdatum 26 januari in plaats van de gebruikelijk afschrijfdatum. Helaas kunnen we dit niet terugdraaien bij de bank.

Wat betekent dit voor u?
Heeft u een automatische afschrijving op:

  • 25 januari, dan vinden er 2 afschrijvingen plaats. 1 keer voor de maand januari en 1 keer voor de huur van februari. U kunt de afschrijving van 26 januari terugboeken. Dit kan via internetbankieren door de betaling te kiezen en daarna de optie terugboeken selecteren. U kunt ook contact opnemen met uw bank. De huur voor februari kunt u rond 25 februari zelf overmaken onder vermelding van uw adres.
  • 1 februari, dan wordt de huur afgeschreven op 26 januari in plaats van 1 februari.
  • 15 februari, dan wordt de huur afgeschreven op 26 januari in plaats van 15 februari. Lukt de afschrijving niet omdat er onvoldoende saldo op uw rekening staat dan hoeft u niks te doen. Lukt de afschrijving van 26 januari wel, dan kunt u deze terugboeken. Dit kan via internetbankieren door de betaling te kiezen en daarna de optie terugboeken selecteren. U kunt ook contact opnemen met uw bank. De huur voor februari kunt u rond 15 februari zelf overmaken onder vermelding van uw adres.

Heeft u vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat u vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via e-mailadres incasso@dewoningstichting.nl of bel naar 0800 – 0317, keuze 2.

English translation available