Huuraanpassing 2024

U bevindt zich hier: HomeIk ben huurderHuur betalen Huuraanpassing 2024

Deel deze pagina op

Huuraanpassing 2024

Per 1 juli voeren wij de jaarlijkse huuraanpassing door. De huuraanpassing is in 2024 afhankelijk van de hoogte van uw inkomen.

Huurverhoging 2019

Advies huuraanpassing
Wij hebben de werkgroep om advies gevraagd, dat leest u hier. Het advies van de werkgroep kunt u hier lezen. Wij hebben niet alle adviezen van de werkgroep overgenomen. We vinden betaalbaarheid heel belangrijk en hebben inkomsten van de huuraanpassing hard nodig. Hiermee verduurzamen wij onze woningen en houden we de woonlasten betaalbaar voor onze huurders. Daarnaast hebben we dit geld nodig om extra nieuwbouwwoningen te kunnen financieren en de kwaliteit van woningen met E, F en G-labels versneld aan te pakken.

Meer informatie in onze folder en de veel gestelde vragen 
Wilt u meer informatie over de huuraanpassing? Lees dan onze folder en de veel gestelde vragen op deze site. 
(in de oorspronkelijke folder voor de huuraanpassing 2024 is een oude foto geplaatst van een van onze huurders. Deze mevrouw heeft niets te maken met de door ons voorgestelde huuraanpassing. Inmiddels hebben wij de folder aangepast. Wij betreuren de ontstane verwarring.)

Vragen?
Heeft u vragen over de huuraanpassing? Neem dan gerust contact op met de afdeling Finance. U kunt hen bereiken via telefoonnummer 0800 - 0317 (keuze 2). Of u kunt een e-mail sturen naar financien@dewoningstichting.nl.