Zelf uw woning energiezuinig maken

U bevindt zich hier: HomeWij doenDuurzaamheid Zelf uw woning energiezuinig maken

Deel deze pagina op

Zelf uw woning energiezuinig maken

Energiekosten bepalen voor een groot deel uw woonlasten. U kunt zelf aanpassingen in uw woning doen om energie te besparen, maar wij kunnen u ook helpen deze kosten zo laag mogelijk te houden! En u levert direct een duurzame bijdrage.

U kunt uw energielasten verlagen door:

  • Isolatie van uw dak, muren of vloer
  • HR++glas aanbrengen
  • Zonnepanelen leggen

Wij helpen u graag, ook financieel
Wij kunnen ook energiebesparende woningveranderingen voor u uitvoeren. Om energiebesparende aanpassingen te stimuleren, doen wij u een goed aanbod.

Wij maken uw woning energiezuiniger
Tijdens groot onderhoud vervangen wij de kozijnen  en brengen HR++ glas en/of dakisolatie aan. Wilt u zien hoeveel woningen wij al hebben aangepakt? Klik op deze link. We gaan hier mee door. Uiteraard benaderen wij u als wij weten wanneer uw woning aan de beurt is.

Zelf uw woning energiezuiniger maken
Wilt u zelf uw woning aanpassen om energie te besparen? Dat kan. U betaalt de aanpassing dan zelf en moet deze ook zelf onderhouden. Vergeet niet dat u misschien ook uw inboedel- of opstalverzekering aan moet passen. Lees daar meer over bij zelf klussen in de woning (ZAV).

Meer informatie nodig?
In onze folder energie besparen vindt u nog meer informatie. Daarin kunt u heel veel tips en trucs vinden en leest u hoe bekende Nederlanders het doen.

Hoe vraagt u energiebesparende aanpassing aan?
Klik hier om naar het formulier aanpassen woning te gaan.