Torckdael

U bevindt zich hier: HomeWij doenNieuwbouw Torckdael

Deel deze pagina op

Torckdael

Een prachtige nieuwe woonwijk voor iedereen die wil wonen als Torck in Wageningen. Aan de rand van de binnenstad, op één van de mooiste locaties in Wageningen, bouwen we aan Torckdael.

Torckdael is een prachtige nieuwe woonwijk in het centrum van Wageningen. Gelegen aan Torckpark en stadsgracht, vlakbij winkels en uiterwaarden. Torckdael staat op de plaats van het voormalig politiebureau, het oude verzorgingshuis Rustenburg en het parkeerterrein. De nieuwe wijk wordt omsloten door de straten Rustenburg, het Spijk en de Veerstraat.                  

Projectfeiten
Projectdetails Torckdael Uitvoering 2013 - 2020
Plaats Aan de Veerstraat Fase Uitgevoerd
Aantal woningen 150 woningen en appartementen en 50 verpleeghuisplaatsen Opgeleverd in 2020
Werkzaamheden sloop, sanering en nieuwbouw

 

Bouw in fases
De eerste 2 fases van de bouw op Torckdael is helemaal af en wordt bewoond. Fase 2 bestaat uit huur- en koopwoningen, zowel appartementen als eengezinswoningen. De koopwoningen (gebouw De Gedeputeerde) zijn als laatste - in het eerste kwartaal van 2018 - opgeleverd. De laatste fase is fase 3. De plannen voor dit deel van Torckdael zijn volop in ontwikkeling. Wat daar precies gaat komen is nog niet helemaal duidelijk.

Meer weten?
Wil je meer weten over de ontwikkeling van fase 3? Kijk dan op de facebook pagina van Torckdael. Op deze pagina informeren wij u over de actuele ontwikkelingen en vorderingen van de woningen Torckdael.

Nieuwsbrief
Wil je de laatste nieuwsbrief (oktober 2018) van Torckdael lezen? Klik dan hier. Op deze link kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief (klik daarvoor op de link 'subscribe' linksbovenin).