Onze deur gaat weer open voor onze huurders!

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2020 Onze deur gaat weer open voor onze huurders!

Onze deur gaat weer open voor onze huurders!

24 juli 2020

Vanaf maandag 27 juli tot en met 31 augustus, gaat onze voordeur volgens aangepaste openingstijden weer open. Dit betekent dat u vanaf maandag, elke werkdag van 8.00 tot 12.00 uur weer bij ons langs kunt komen voor al uw vragen. Na 12.00 uur bent op u afspraak welkom.

weer open juli 2020

Veiligheid voorop: we houden 1,5 meter afstand
Bij binnenkomst door de draaideur kunt u uw handen desinfecteren en de looproute volgen die is aangebracht.  Om er voor te zorgen dat iedereen zich vrij en veilig kan bewegen, mogen er maximaal 3 bezoeker tegelijk aanwezig zijn. Dus kom zoveel mogelijk alleen.

U verlaat ons kantoor weer via de zijdeur.

Klachten? Blijf thuis
Heeft u één of meer van onderstaande deze klachten, blijf dan thuis:
-        Gewone verkoudheid
-        Niezen
-        Hoesten
-        Keelpijn
-        Koorts

Wij helpen u dan graag telefonisch via 0800 – 0317 of per e-mail info@dewoningstichting.nl.