Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2018 Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen

Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen

01 november 2018

Onze Raad van Commissarissen (RvC) heeft de heer Sander Gerritsen per 1 november 2018 benoemd tot voorzitter van de RvC.

Sander Gerritsen nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen van de Woningstichting

De heer Gerritsen, geboren op 21 mei 1956, heeft brede governance ervaring en voorzitterservaring. Hij kent ons werkgebied en heeft in het verleden veel met woningcorporaties samengewerkt waardoor hij bekend is met de volkshuisvesting. Als interne toezichthouder heeft hij de nodige ervaring in toezicht houden opgedaan in de gehandicaptenzorg en in het openbaar onderwijs. Hij is sinds september 2017 directeur van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen.

De heer Gerritsen volgt mevrouw M.H.A. Strik op. Mevrouw Strik was sinds 2011 lid van de RvC en vanaf februari 2017 was ze voorzitter van de RvC. Wij bedanken mevrouw Strik hartelijk voor haar jarenlange inzet voor onze huurders en onze corporatie.