KWH doet onderzoek Sociale participatie voor ons

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2022 KWH doet onderzoek Sociale participatie voor ons

Deel deze pagina op

KWH doet onderzoek Sociale participatie voor ons

09 juni 2022

KWH, het landelijke kennis- en kwaliteitscentrum voor en door woningcorporaties gaat onderzoek voor ons uitvoeren over sociale participatie in onze buurten. Sociale participatie gaat over meedoen en betrokkenheid bij de buurt. Het is mogelijk dat huurders rond 16 juni van het KWH een e-mail ontvangen om mee te doen aan dit onderzoek. Wij horen graag van onze huurders uit verschillende buurten hoe het staat met de participatie in de buurt. Mocht u deze vragenlijst ontvangen, vul deze dan alstublieft in.

betrokken

Betrokken bij onze buurten
Goed wonen in een leefbare wijk, dat wensen we iedere huurder toe. De Woningstichting heeft hier een samen met de huurders een belangrijke rol in. Sociale participatie staat bij ons hoog op de agenda, en we willen graag weten wat onze huurders hiervan vinden. Wanneer voelt u zich betrokken bij uw buurt? Zou u zelf iets willen bijdragen, en hoe dan? Welke barrières spelen er een rol? Hierover gaat het onderzoek ‘Sociale participatie’. 

Het onderzoek Sociale participatie
Huurders kunnen rond 16 juni een e-mail ontvangen met de vraag om een korte online vragenlijst in te vullen. Dit onderzoek geeft ons ook een beeld hoe de participatie in onze buurten scoort ten opzichte van ander woningcorporaties in het land. De resultaten zijn in september 2022 bekend.

Doet u mee?
We vragen u deel te nemen aan het onderzoek zodat wij een goed beeld krijgen over hoe onze huurders de participatie in hun buurten ervaren en hoe we hieraan verder kunnen werken. U heeft tot 3 juli 2022 de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Alvast bedankt.