Individueel huurdersabonnement

U bevindt zich hier: HomeIk ben huurderReparatie, onderhoudsabonnement en glasverzekeringIndividueel huurdersabonnement

Deel deze pagina op

Individueel huurdersabonnement

Volgens de wet is de huurder zelf verantwoordelijk voor de "kleine gebreken in de woning". Hieronder valt bijvoorbeeld het repareren van het hang- en sluitwerk, het toilet, douchegarnituur en kranen. Met het individueel huurdersabonnement, voeren wij de meeste werkzaamheden voor u uit.

individueel abonnement

Schade door schuld
Schade die is ontstaan door uw eigen schuld, nalatigheid of door onjuist gebruik door personen voor wie u als huurder op grond van de wet aansprakelijk bent, vallen niet onder het individueel huurdersabonnement en moet u dus op eigen kosten laten repareren.

Wat kost het individueel huurdersabonnement?
De kosten voor het individueel huurdersabonnement zijn € 5,00 per maand, plus eenmalig € 25,00 inschrijf- en administratiekosten. Sluit u het abonnement af binnen een maand na uw verhuizing (datum op huurovereenkomst), dan hoeft u geen inschrijf- of administratiekosten te betalen. 

Reglement
U gaat het individueel huurdersabonnement aan voor minimaal één jaar. Na het eerste jaar kunt u het abonnement, met een opzegtermijn van één maand, schriftelijk opzeggen. Zonder tegenbericht verlengen wij uw abonnement ieder jaar automatisch. Meer informatie over dit abonnement leest u in ons ‘reglement onderhoudsabonnement’.

Wilt u zich aanmelden voor het individueel huurdersabonnement?
Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling.

Klik op de link voor het aanmeldformulier.