Energieactie in de Julianastraat

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2022 Energieactie in de Julianastraat

Deel deze pagina op

Energieactie in de Julianastraat

13 januari 2022

Deze maand is er een energieactie voor de  bewoners in de Julianastraat die de komende jaren te maken krijgen met renovatie van hun woning (huisnummers 14 t/m 121 en Van Eckstraat 75). Het doel is om nog deze winter de energiekosten te verminderen. De actie is georganiseerd door de bewonerscommissie van de Julianastraat, de Tochtbusters van de gemeente Wageningen en de Woningstichting.

Energieactie Julianastraat

Wat gaan we doen?
In januari staan de organisaties met de camper én de bakfiets van de tochtbusters in de Julianastraat. Bij bewoners die dat willen gaan we direct aan de slag met het aanbrengen van energiebesparende middelen zoals het plaatsen van tochtstrips, ledverlichting of een tochtborstel bij de brievenbus. Geen huis is hetzelfde in de Julianastraat. Daarom leveren we maatwerk. Er is voor de energieactie voor de woningen van de Julianastraat een heel pakket aan middelen samengesteld, zodat we per woning de beste maatregelen kunnen toepassen.

Wanneer is de Energieactie?
We staan in januari vier keer in de Julianastraat.

  • Donderdag 20 januari: van 14.00 tot 16.00 uur.
  • Vrijdag 21 januari:        van 13.00 tot 15.00 uur.
  • Maandag 24 januari:    van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Vrijdag 28 januari:        van 10.00 tot 13.00 uur. 

Bewoners kunnen ook los van deze dagen een afspraak maken het Energieloket van de gemeente. Bel naar: 0317-492801 of stuur een mail naar: vraag@energieloket-wageningen.nl.   

Warmtemeting op 20 januari
De bewonerscommissie heeft een warmtecamera geregeld. Hiermee kunnen is te zien waar de warmte uit de woningen weglekt. Op 20 januari worden warmtefoto’s gemaakt

Meedoen is besparen en gezonder wonen!