Aanbod wonen namens Idealis en de Woningstichting

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2022Aanbod wonen namens Idealis en de Woningstichting

Deel deze pagina op

Aanbod wonen namens Idealis en de Woningstichting

11 maart 2022

Idealis en de Woningstichting werken trots samen als sociale woningcorporaties in de stad. Samen huisvesten we meer dan de helft van alle inwoners van Wageningen. We verhuren (sociale) huurwoningen voor mensen die door hun inkomen of andere omstandigheden moeilijk in hun huisvesting kunnen voorzien of die tijdelijk in Wageningen komen studeren. Voor iedereen moet er een plek zijn in Wageningen. Daarom schreven de corporaties samen een aanbod voor wonen in Wageningen, voor nu én voor de toekomst.

Annelies en Bart aanbod wonen 2022

We zien de tekorten op de woningmarkt, ook voor Wageningen en we zien hoe dat onze (toekomstige) huurders raakt, dat willen en kunnen we veranderen! Dat is de opgave en daarom zoeken de corporaties samen met de huurders verbinding met de lokale politieke partijen. 

Aanbod wonen
Het aanbod aan de politieke partijen beschrijft hoe de corporaties in samenwerking met de gemeente de wachttijden kunnen terugdringen, de leefbaarheid in de stad kunnen vergroten, de betaalbaarheid van wonen waarborgen en de gebouwde omgeving kunnen verduurzamen. 

Meer weten?
Lees hier ons aanbod: Samen voor de stad

#gemeentereaadsverkiezingen #kiesvoorwonen