Denk mee met de huurverhoging 2018

U bevindt zich hier: HomeOver onsOnze agenda2018 Denk mee met de huurverhoging 2018

Denk mee met de huurverhoging 2018

Ieder jaar passen wij met ingang van 1 juli de huur aan. Hoe wij dat doen, bespreken we met een afvaardiging van de bewonerscommissies. U kunt achter de schermen kijken om te zien hoe wij de uitgangspunten van de huurverhoging vaststellen. Om u meer inzicht te geven willen we dat doen aan de hand van een bordspel. Hiervoor nodigen we u van harte uit.

U bent van harte welkom op maandagavond 15 januari vanaf 19.00 uur. Om 19.15 uur begint de avond met het bordspel.

De avond vindt plaats in het kantoor van de Woningstichting aan het Olympiaplein 26 in Wageningen. Omdat er een maximaal aantal deelnemers is, vragen we u om u zo snel mogelijk aan te melden (als u wilt deelnemen), want VOL is VOL. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar wonen@dewoningstichting.nl. Graag tot dan!

• Startdatum: maandag 15 januari 2018