Welkom in Wageningen krijgt fietsen van de Woningstichting

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2019 Welkom in Wageningen krijgt fietsen van de Woningstichting

Welkom in Wageningen krijgt fietsen van de Woningstichting

18 december 2019

Samen met Coa Wageningen en de Rotary club Bergpoort start Welkom in Wageningen volgend jaar met een fietsen uitleenservice voor bewoners van de Bosrand en de Leemkuil. Hier wonen vluchtelingen die dankzij deze service meer bewegingsvrijheid krijgen. Ze kunnen makkelijker naar het werk fietsen, deelnemen aan activiteiten in het centrum of gewoon heel simpel even snel een boodschap halen. Naast het uitlenen van fietsen geeft Welkom in Wageningen ook fietsles, want als je kunt fietsen kom je verder!

Nieuwe fietsen Welkom in Wageningen

Omdat wij dit  initiatief ondersteunen. En er nog een paar fietsen stonden te niksen in het fietsenhok brachten wij deze fietsen naar Welkom in Wageningen. Zodat deze straks weer volop gebruikt gaan worden.