Opnieuw bedrijf op Torckdael gevestigd

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2019 Opnieuw bedrijf op Torckdael gevestigd

Deel deze pagina op

Opnieuw bedrijf op Torckdael gevestigd

27 maart 2019

Opnieuw komt een bedrijf de nieuwe wijk Torckdael versterken: afgelopen woensdag overhandigden we de sleutel aan Identim, grafisch vormgever en animator in Wageningen. Met de komst van dit nieuwe bedrijf stijgt het aantal bedrijven naar 3 en daalt het aanbod van beschikbare bedrijfsruimtes op Torckdael.

sleuteluitgifte Identim Torckdael

Tim Jacobs van Identim heeft grote plannen met de nieuwe ruimte. Op dit moment zit hij, samen met een aantal andere zzp-ers in een pand aan de Bevrijdingsstraat in Wageningen. Samen met die collega zzp-ers verhuist hij binnenkort naar de Van Sallandthof op Torckdael. De verschillende bedrijven die samen de ruimte gebruiken zijn bijvoorbeeld een hypotheekadviseur, een filmmaakster, een webdesigner, een geohydrologisch adviseur, een beleidsadviseur en een natuurontwikkelingsadviseur.

Identim en zijn collega’s hebben gekozen voor Torckdael vanwege de aantrekkelijke ligging van het pand. Het is vlakbij waar ze nu zitten aan de Bevrijdingsstraat en heeft genoeg ruimte om alle zzp-ers te huisvesten. Zoals Tim Jacobs het verwoordt: ‘een geweldige locatie, een zeer duurzame opzet en met een aantrekkelijke prijs per m2. Zo blijft het voor iedereen betaalbaar.’

Na de komst van de trimsalon, The Tree of Life en Identim zijn er nog twee ruimtes over op Torckdael, aan de Van Sallandthof en de Veerstraat. Meer weten over één van deze ruimtes? Neem contact op met CMC Makelaars in Ede .