Samen zoeken naar een fijn thuis voor nu en de toekomst

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2023Samen zoeken naar een fijn thuis voor nu en de toekomst

Deel deze pagina op

Samen zoeken naar een fijn thuis voor nu en de toekomst

22 februari 2023

Nog niet zo lang geleden lag er bij mevrouw van Bruxvoort een brief van ons op de mat met daarin informatie over het doorstroom 55+ project. Met voorrang verhuizen naar een kleiner huis die beter aansluit bij haar woonwensen sprak haar wel aan. Ze heeft meteen contact op genomen met verhuiscoach 55+ Letty van Hoef en het balletje begon te rollen.

Samen zoeken naar een fijn thuis voor nu en de toekomst

Keukentafelgesprek
Onze verhuiscoach Letty kwam langs voor een fijn en vrijblijvend gesprek waarin mevrouw van Bruxvoort kon aangeven wat haar woonwensen waren en waar ze nu ook wel een beetje tegenaan liep. “Het huis waar ik nu woon is eigenlijk een beetje te groot. Ik heb hier een hele fijne tijd gehad met mijn man, maar nu dat ik alleen ben is het schoonhouden en de tuin bijhouden een beetje teveel voor mij. Daarnaast was ik eigenlijk ook wel benieuwd naar de mogelijkheden bij de Woningstichting”, geeft mevrouw van Bruxvoort aan.

Sfeer proeven
Na het keukentafelgesprek was mevrouw toch benieuwd naar welke huizen er beschikbaar zijn en waar ze straks weer fijn kan wonen. Ze belde Letty op met haar vragen en voor ze het wist hadden ze een afspraak gemaakt om eens even de sfeer te gaan proeven. Op een dinsdagmiddag zijn ze samen op pad gegaan om eens te gaan kijken. Ze kwamen uit bij twee appartementen op verschillende plekken. Bij één van de locaties voelde het goed en kon mevrouw van Bruxvoort zich wel zien wonen. 'De buurt sprak me aan en we hebben ook nog even praatje gemaakt met bewoners. Het gaf me ook weer nieuwe energie en iets om naar uit te kijken. Op dit moment is er nog geen woning vrij maar ik weet nu wel waar ik naar toe zou willen verhuizen. Het is nogal een stap om te verhuizen maar op deze manier sta ik er zeker voor open. Het is ook goed om weer even op te ruimen en een nieuwe fase in te gaan”, zegt mevrouw van Bruxvoort.

Wilt u ook kijken naar welke mogelijkheden er voor u zijn?
Neem dan contact op met één van onze verhuiscoaches 55+. Meer informatie over dit project en de contactgegevens van de verhuiscoaches 55+ vindt u hier.