Uitnodiging Wageningen huurt duurzaam

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2020 Uitnodiging Wageningen huurt duurzaam

Uitnodiging Wageningen huurt duurzaam

15 september 2020

Heel Nederland gaat in de toekomst van het aardgas af; dus ook Wageningen. Wat betekent dit voor u als huurder van de Woningstichting? Betaalbaar wonen vinden wij belangrijk. Hoe houden wij de verduurzaming betaalbaar voor u?

kat op verwarming

Lever ook uw bijdrage aan een duurzaam Wageningen en ga met ons in gesprek. Op dinsdagavond 22 september 2020 organiseren de gemeente en de Woningstichting samen een informatiebijeenkomst.

Dit gebeurt binnen de door de RIVM gestelde regels. Vanwege corona is er een maximaal aantal deelnemers. Vooraf aanmelden is daarom verplicht. Dat kan tot maandag 21 september 2020 per mail via astrid@energieloket-wageningen.nl

Nog vragen?
Bel of mail het Energieloket: 0317-492801 of vraag@energieloket-wageningen.nl.