Telefonisch contact met onze (oudere) huurders

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2020 Telefonisch contact met onze (oudere) huurders

Telefonisch contact met onze (oudere) huurders

22 april 2020

Ook in deze moeilijke periode wil de Woningstichting graag een goede buur zijn voor haar huurders. Maar hoe? Nu ons kantoor en de buurthuizen tijdelijk zijn gesloten en de meeste collega’s vanaf thuis werken, vinden we het juist nu belangrijk om te weten wat er onder onze huurders speelt. Daarnaast willen we een helpende hand kunnen bieden wanneer dat nodig is.

Belactie

We starten daarom vandaag met een belactie onder onze huurders vanaf 75 jaar. De belactie is bedoeld om te vragen of huurders zich redden in deze rare tijden, of ze ergens hulp bij nodig hebben, maar ook om even een praatje te maken. Als men hulp nodig heeft, helpen we ze verder naar Corona Hulp Wageningen. Hier kijken ze hoe er een match kan worden gemaakt tussen de hulpvraag die iemand heeft en de vele vrijwilligers die zich hebben aangemeld om iemand te helpen.