100 jaar de Woningstichting traktatie nog niet overal bezorgd

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2020 100 jaar de Woningstichting traktatie nog niet overal bezorgd

100 jaar de Woningstichting traktatie nog niet overal bezorgd

03 november 2020

In september hebben we aangekondigd dat we al onze huurders gaan verrassen met een lekkere traktatie vanwege ons 100 jarige jubileum.

100 jaar traktatie nog niet overal bezorgt

Een hoop huurders hebben de verrassing al ontvangen, maar door de maatregelen vanuit de overheid rondom corona is het ons niet gelukt om iedereen te verrassen. We zijn jullie niet vergeten maar zijn op zoek naar een goede en veilige manier om deze alsnog te bezorgen.

En nu hoor ik u denken doe niet zo moeilijk en doe het gewoon door de brievenbus. Helaas gaat dat niet altijd, want we willen natuurlijk niet dat huisdieren met de verrassing er vandoor gaan of ziek worden van de chocola.