Uitnodiging: openbare vergadering Participatiecommissie

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2021 Uitnodiging: openbare vergadering Participatiecommissie

Uitnodiging: openbare vergadering Participatiecommissie

04 maart 2021

Op maandagavond 15 maart om 19.00 uur vindt de openbare vergadering van de Participatiecommissie van de Woningstichting plaats. Deze vergadering vindt ieder jaar plaats met als doel om huurders inspraak te geven. Op 15 maart kunt u als huurder online mee praten op een aantal thema’s van de Woningstichting.

Leden PC

De thema’s zijn betaalbaarheid, beschikbaarheid, leefbaarheid, wonen en zorg en duurzaamheid. De Participatiecommissie (PC) organiseert de inspraak voor huurders. Ze overlegt met de Woningstichting welke onderwerpen moeten worden voorgelegd aan huurders. Bewonerscommissies zijn volgens de Overlegwet het officiële adviesorgaan, maar steeds vaker schuiven ook andere huurders aan. Hierdoor ontstaat een bredere vertegenwoordiging van meningen.

Hoe kan ik me aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze online vergadering via Teams? Dan bent u van harte welkom! U kunt zich voor 11 maart aanmelden via email: stuur een email naar pcwageningen@gmail.com. U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u kunt deelnemen. Zien we u maandag 15 maart?