Torckdael opengesteld tijdens Dag van de bouw

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2017 Torckdael opengesteld tijdens Dag van de bouw

Deel deze pagina op

Torckdael opengesteld tijdens Dag van de bouw

11 mei 2017

Een mooie, gloednieuwe woonwijk in hartje Wageningen: dat is en wordt Torckdael. Het project aan de Veerstraat wordt op 20 mei 2017 van 10:00 tot 16:00 uur tijdens de Dag van de Bouw aan het grote publiek gepresenteerd. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs voor een uniek kijkje op de bouwplaats!

logo dag van de bouw

Iedereen die meer wil weten over Torckdael is welkom op 20 mei. Misschien wil je er in de toekomst wonen? Of misschien denk je aan een baan in de bouwsector? Dan is dit een mooie kans om meer te weten te komen. Tijdens deze dag krijg je namelijk een exclusief kijkje achter de schermen. Er wordt een route uitgezet, zodat je zelf langs verschillende punten van de bouwplaats kunt lopen. Je begint bij de torenkraan en loopt vervolgens naar het warmte-koude opslagssyteem. Na uitleg over het systeem, bezichtig je een nagebootste uitvoerderskeet: het logistieke bolwerk van de bouwplaats. Tenslotte kun je een indruk opdoen van één van de appartementen die Berghege hier in opdracht van de Woningstichting bouwt.

Bouwbedrijf Berghege is volop bezig met de bouw van Torckdael. Het plan ligt in het centrum van Wageningen, aan de stadsgracht en in de nabijheid van winkels en uiterwaarden. Er komen zo’n 150 woningen en appartementen, maar ook 3 parkeergarages waarvan bewoners gebruik kunnen maken. Voor het gehele project is gekozen voor een duurzame energievoorziening. Alle woningen worden aangesloten op een duurzaam en milieuvriendelijk warmte-koude opslagsysteem dat de woningen koelt en verwarmt.

De Dag van de Bouw is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door Bouwend Nederland. Bouwbedrijf Berghege en onze collega's verwelkomen je graag op 20 mei aanstaande tussen 10:00 en 16:00 uur. De ingang van Torckdael is te vinden aan de Veerstraat in Wageningen.