Nu te koop: herenhuis op Torckdael

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2017 Nu te koop: herenhuis op Torckdael

Deel deze pagina op

Nu te koop: herenhuis op Torckdael

03 april 2017

Wilt u wonen op het allermooiste plekje van Wageningen? Op loopafstand van zowel de Uiterwaarden als het centrum van Wageningen? Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor één van de 14 herenhuizen op Torckdael.

nieuwe plan

Herenhuizen te midden van groen en centrum
De woningen, bestaande uit 4 ruime hoekwoningen en 10 mooie tussenwoningen, staat in de vorm van een carré, in het midden van de wijk Torckdael. Het ligt langs het Spijk en het Torckparck aan de ene kant en aan het einde van de straat ziet u hotel De Wereld liggen als beginpunt van de winkelstraat in Wageningen.

Bouw en oplevering
De bouw van de woningen is de afgelopen weken gestart. Als alles volgens planning verloopt, worden de herenhuizen in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de woningen? Klik dan hier voor de brochure of neem contact op met Barten Tiemessen NVM Makelaars. Zij voorzien u van een brochure en verdere informatie. U kunt hen bereiken via telefoon: 0317 - 422 600, via e-mail: info@barten-tiemessen.nl of loop gerust binnen op het kantoor aan de Generaal Foulkesweg 9 in Wageningen.