Bijna te huur: appartementen Torckdael

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2017 Bijna te huur: appartementen Torckdael

Deel deze pagina op

Bijna te huur: appartementen Torckdael

04 mei 2017

Gisteren stond er in de Stad Wageningen de vooraankondiging voor de sociale huurappartementen op Torckdael. Nog een paar weken en dan kunt u reageren op één van de 22 appartementen die Torckdael rijk is. De woningen worden eind mei te huur aangeboden op www.huiswaarts.nu. Daarnaast begint dit weekend al de verhuur van de vrije sector huurappartementen op Torckdael. Wilt u daar meer over weten? Check dan www.ikwilhuren.nu.

Vooraankondiging Sociale huur

Gisteren stond er in de Stad Wageningen de vooraankondiging voor de sociale huurappartementen op Torckdael. Nog een paar weken en dan kunt u reageren op één van de 22 appartementen die Torckdael rijk is. De woningen worden eind mei te huur aangeboden op www.huiswaarts.nu.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging hoeft u nog niets te doen. Als u nog niet ingeschreven bent bij Huiswaarts, dan adviseren we u dat te doen. Dan kunt u zich zonder problemen inschrijven voor één van de appartementen die te huur worden aangeboden.

Liever een vrije sector huurappartement?
Bent u geïnteresseerd in de vrije sector huurappartementen? check dan www.ikwilhuren.nu. Vanaf 5 mei worden deze appartementen daar te huur aangeboden. Tot die tijd hoeft u nog niets te doen.