Nieuwste aanwinst op Torckdael is The Tree of Life

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2018 Nieuwste aanwinst op Torckdael is The Tree of Life

Deel deze pagina op

Nieuwste aanwinst op Torckdael is The Tree of Life

03 september 2018

Opnieuw heeft een bedrijf interesse getoond in een van de bedrijfsruimtes op Torckdael. The Tree of Life, zoals het bedrijf heet, gaat haar intrek nemen in de ruimte op de hoek van de Rustenburg en de Veste. Het huurcontract werd afgelopen donderdag getekend.

overhandiging bloemen bij ondertekening contract

The Tree of Life is een organisatie dat mensen met een afstand tot de maatschappij de kans geeft om te re-integreren. Dat doen ze door middel van het organiseren van dagbesteding. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk. In hun locatie in Wageningen gaan ze vooral de nadruk leggen op het aanbieden van workshops. Daarnaast kunnen omwonenden terecht voor een tosti of een kopje koffie en thee. Het doel van The tree of life is om de deelnemers, te laten integreren in de maatschappij. In Bennekom hebben ze een boerderij waar deelnemers al terecht kunnen.

Opbouwfase gaat van start
Wanneer The tree of life haar intrek neemt in de mooie ruimte is nog niet bekend. Het huurcontract is getekend en dat betekent dat het klussen en inrichten kan beginnen. De komende tijd zal daarom in het teken staan van opbouwen voor het bedrijf van start kan gaan.

Bedrijfsruimtes op Torckdael
Met de komst van The tree of life vullen de bedrijfsruimtes op Torckdael zich langzaam maar zeker. Op dit moment zijn er nog drie ruimtes beschikbaar. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met CMC Bedrijfsmakelaars via info@cmcbedrijfsmakelaars.nl of kijk op www.cmcbedrijfsmakelaars.nl.