Nieuwe bewoners op Torckdael – Trouwe 4 voeter

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2018 Nieuwe bewoners op Torckdael – Trouwe 4 voeter

Deel deze pagina op

Nieuwe bewoners op Torckdael – Trouwe 4 voeter

20 juli 2018

De nieuwbouwwijk Torckdael is een aantal bewoners rijker. De hondentrimsalon ‘Trouwe 4 voeter’ is officieel geopend op de hoek van de Veerstraat en de Van Sallandthof. ‘Wat zijn we gelukkig hier. Het past heel goed en de honden kunnen lekker bewegen hier’. Onze bestuurder Annelies Barnard ging langs om ze van harte welkom te heten.

Annelies gaat langs de hondentrimsalon

In de trimsalon verzorgen twee enthousiaste dames de honden en hun vacht. De honden gaan er in bad, worden gewassen, geknipt en droog geföhnd. Voor je hond kun je als klant kiezen uit verschillende verzorgingsarrangementen. Daarnaast is er een winkel voor hondenbenodigdheden. In de nieuwe salon is het assortiment flink uitgebreid met onder andere riemen, tuigjes, lijnen, speelgoed, voerbakken, manden en verzorgingsproducten.

Nieuwe ruimte
Het klantenbestand van Trouwe 4 voeter is al aanzienlijk, omdat ze eerst de salon aan de Harnjesweg in Wageningen hadden. Die ruimte werd wat krap naarmate de salon groeide. Toen de bedrijfsruimte op Torckdael beschikbaar kwam, bleek in eerste instantie dat het bedrijf niet voldeed aan de wensen voor maatschappelijke voorzieningen in het bestemmingsplan. Maar toen bleek dat daar een uitzondering op kon worden gemaakt en kon Trouwe 4 voeter haar intrek nemen in het pand aan de Rustenburg.

Bedrijfsruimtes op Torckdael
Inmiddels is de trimsalon gevestigd in het nieuwe pand en dat bevalt prima. Trouwe 4 voeter is het eerste bedrijf dat z’n intrek neemt in één van de bedrijfsruimtes op Torckdael. In totaal zijn er vier ruimtes waarvan er nu drie over zijn. De ruimtes variëren van 118 m2 tot 240 m2, maar zijn ook op te delen in kleinere eenheden. Nabij de ruimtes zijn twee parkeergarages waar voldoende parkeergelegenheid is. Wilt u meer weten over één van deze ruimtes? Neem dan contact op met CMC makelaars via info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.