De Participatiecommissie zoekt 2 nieuwe leden

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2018 De Participatiecommissie zoekt 2 nieuwe leden

De Participatiecommissie zoekt 2 nieuwe leden

15 november 2018

De Participatiecommissie, voorheen de Agendacommissie is op zoek naar 2 nieuwe leden.

Participatiecommissieleden gezocht

Wat wij doen en de keuzes die we maken, hebben invloed op de woningen en woonomgeving van onze huurders. Daarom is het belangrijk dat bewoners meepraten en ons adviseren. De Participatiecommissie bestaat uit een groep huurders en is onze vaste gesprekspartner. Zij organiseert de inspraak van huurders. De Participatiecommissie neemt geen beslissingen, maar zorgt voor de betrokkenheid van huurders bij onze besluitvorming en processen.

De Participatiecommissie is op zoek naar:

• Een huurder van de Woningstichting;
  • iemand die gericht op samenwerking met anderen;
  • iemand die zich goed kan verplaatsen in de belangen van anderen;
  • iemand die deskundig is op gebied van woningcorporaties of bereid is hierin te ontwikkelen;
  • een betrokken bewoner bij de stad Wageningen.

Als lid van de Participatiecommissie kunt u rekenen op:

• 8 vergaderingen per jaar;
  • onkostenvergoeding per vergadering;
  • 3 jaar zittingstermijn met optie tot verlenging van 3 jaar.

Interesse?

Kom naar de informatieavond op 19 november tussen 18.30 - 20.00 uur op het kantoor van de Woningstichting, Olympiaplein 26. Participatiecommissieleden zijn aanwezig voor al uw vragen. Heeft u interesse maar kunt u niet langskomen? Neem contact op met Corry van Bokhorst via e-mail: corryvanbokhorst@hotmail.com of met Gabi Peters via e-mail: gabi.g.peters@gmail.com. Wilt u reageren? Dan kunt u direct uw sollicitatie sturen naar: wonen@dewoningstichting.nl.